©    COPYRIGHT 2008  ROYAL HOUSE. ALL RIGHTS RESERVED        -        FOLLOW US
page counter
BRABANTIA - Холандска фирма која постои од 1919год. и се занимава со
производство на опрема за домаќинство, канцеларии и угостителски објекти.
Производи изработени од висококвалитетен челик чии дизајн и
функционалност се прилагодени за сите домаќинства. Во широкиот спектар
на производи кои имаат повеќегодишна гаранција би можеле да одберете:
Бања: производи за бањи и разни корпи за алишта, даски за пеглање и сушари за
алишта со врвен дизајн,
Кујна: производи кои ќе ги задоволат сите ваши потреби во кујната, Кантите за
одпадоци во повеќе големини, бои и дизајни како модерни така и со ретро изглед
како и канти за отпад наменети за канцеларии.
BRABANTIA бренд како ваш пријател!
www.brabantia.com