©    COPYRIGHT 2008  ROYAL HOUSE. ALL RIGHTS RESERVED        -        FOLLOW US
page counter
Почитувани клиенти!
Претставува наше особено задоволство и гордост да Ве известиме дека отворивме уште еден
салон на нашиот бренд Swarovski.
Лоциран е во трговскиот центар Skopje City Mall, во сесема ново опкружување и со нов
архитектонски концепт наречен ‘Crystal Forest’.
Овој концепт ги рефлектира бесконечните можности на кристалот и го илустрира спојот на
компанијата со природата.
‘Crystal Forest’ архитектурата е искуство за сите сетила, им дава шанса на посетителите на
сосема поинаков начин да ја доживеат магијата и сјајот на кристалот.
Повелете посетете не во нашиот бутик и на уникатен начин истражете го светот на
Swarovski.
... назад