Leonardo е бренд кој повеќе од 150 години е пионер во изработка на производи
за секој аспект во домот кој нуди исклучителен, функционален и
инспиративен дизајн.
Најважната одлика на овој бренд се неговите линии на производи за
домаќинство и за домашното уредување. Неговите производи изразуваат
модерен животен стил и нови начини да се искуси стаклото. Од година в година
е усовршувана техниката за изработка на стакло, па така го карактеризираат
разни техники на изработка како на чисто стакло, така и на боено во најживи бои,
апликации на стакло, фотографски принтови, прскано стакло.
Leonardo демонстрира како стаклото и бојата си играат хармонично во секоја
негова колекција и достигнуваат дури маѓепсувачки ефект.
www.leonardostore.de
  ©    COPYRIGHT 2008  ROYAL HOUSE. ALL RIGHTS RESERVED        -        FOLLOW US
page counter