©    COPYRIGHT 2008  ROYAL HOUSE. ALL RIGHTS RESERVED        -        FOLLOW US
page counter
Компанијата NACHTMANN која е формирана 1834год, исто така е дел од RIEDEL
династијата и ги применува истите принципи на работа - иновативни,
елегантни дизајни.
Брендот NACHTMANN високо котира на меѓународниот пазар за кристал нудејќи
атрактивни и совршени вазни, свеќници, кристални чаши, декоративни здели и
многу други производи со модерен или ретро изглед.
www.nachtmann.com