©    COPYRIGHT 2008  ROYAL HOUSE. ALL RIGHTS RESERVED        -        FOLLOW US
page counter
Rosenthal може да се каже дека е најлуксузниот од сите брендови.
Производите на овој бренд се најчесто изработени од врвен порцелан и
кристал, претставени со classic и студио линија, а она што е н
ајкарактеристично е тоа што е привлечен за колекционери со своите
лимитирани колекции со потпис што ги нуди.
Versace, Andy Warhol, Karl Lagerfeld со неговата моментална колекција EGO се
само едни од познатите светски имиња кои соработуваат со овој бренд.
www.rosenthal.de