©    COPYRIGHT 2008  ROYAL HOUSE. ALL RIGHTS RESERVED        -        FOLLOW US
page counter
Swarovski elements
ДИЗАЈНЕРИ И АМАТЕРИ - дозволете си да бидете маѓепсани од елеганцијата и брилјантноста на
модерните кристали од асортиманот на SWAROVSKI ELEMENTS.

Сите Вие кои изработувате накит, дали аматерски или професионално во нашата продавница можете 
да најдете  голем избор на оригинални Swarovski кристали во најразлични бои, форми и големини.
Располагаме и со голем избор на кристали за апликација на текстил, така што секое парче облека,
чевли или вашата венчаница може да ја  претворите во нешто навистина посебно и да додадете
екстра доза на блесок !
... назад