Millenia clip earring, Single, Green, Gold-tone :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Обетки

Millenia clip earring, Single, Green, Gold-tone

3.150 ден. 2.205 ден. -30%

Оваа обетка е дел од колекцијата Millenia, дизајнирана од креативниот директор Giovanna Engelbert. Можете да ја носите на секој дел од увото самостојно, или во комбинација со други обетки од истата колекција.Инспиративен подарок за оние што ги сакате.Ова парче е единствена обетка и не доаѓа во пар.


  • Шифра 5598358
  • Гаранција 24 месеци
  • Димензија 1.2 cm
  • Материјал Позлата
  • Боја Златна • Зелена
  • Тип на обетки Клип обетки