Millenia ear cuff, Single, Pear cut Swarovski Zirconia, Yellow :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ново

Обетки

Millenia ear cuff, Single, Pear cut Swarovski Zirconia, Yellow

5.450 ден.

Оваа обетка е дел од колекцијата Millenia, дизајнирана од креативниот директор Giovanna Engelbert. Можете да ја носите на секој дел од увото самостојно, или во комбинација со други обетки од истата колекција.Инспиративен подарок за оние што ги сакате.Ова парче е единствена обетка и не доаѓа во пар.


  • Шифра 5613639
  • Гаранција 24 месеци
  • Димензија 2.3 cm x 0.5 cm
  • Материјал Позлата
  • Боја Златна • Жолта
  • Тип на обетки Клип обетки