©    COPYRIGHT 2008  ROYAL HOUSE. ALL RIGHTS RESERVED        -        FOLLOW US
page counter

за нас

визија

“Royal House Group“ е ексклузивен дистрибутер за територијата на Р.Македонија 
на  реномираните светски брендови:   Villeroy & Boch,  Swarovski, Rozenthal, WMF,
Leonardo, Nachtmann, Brabantia, Riedel и Umbra.
2006- Отворен е првиот  продажен салон ”My House of Villeroy&Boch”
2007-Во Скопје е претставен Swarovski  со Premium Shop
2009-Отворен е “Royal House” - ексклузивен  продажен простор ,уреден и опремен по
највисоките стандарди , во кој има сирика палета на врвно дизајнирани и
висококвалитетни кујнски садови и  декоративни предмети од  Villeroy & Boch, 
Rozenthal, WMF, Leonardo и Alfi од порцелан , кристал и сребро.
Низ времето Royal House континуирано расте, се повеќе ја заработува посветеноста
на купувачите и ја чувствува интензивната должност за напредок. 
На овој начин Royal House ја гради својата визија, експериментира, тренира сопствен
критицизам, инвестира во човечки ресурси , потенцијали и провоцира донесување на
нови идеи, секогаш стремејќи се кон врвот.
визија