Kris Bear Always Together :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ново

Украс

Kris Bear Always Together

9.950 ден.

Оваа разиграна фигура е нов член на нашата култна колекција Kris Bear, која ги воодушевува колекционерите од 1993 година. Дизајнот е направен со 1.169 аспекти и прикажува две мечки, од кои секоја држи по една цреша. Со своите светли допири на црвена и светло зелени лакирани метални акценти, ова парче ќе биде фантастичен подарок, одразувајќи ја важноста на силните врски и заедништвото засекогаш. Предмет за декорација. Не е играчка. Не е погоден за деца под 15 години.


  • Шифра 5675393
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Црвена
  • Димензија 5.4 x 2.7 x 6.6 cm

Можеби ќе ве интересира

Производи од истата категорија

HEDGEHOG WITH APPLE

5.450 ден. Нема на залиха
Ново Zodiac Gemini Zodiac Gemini

Zodiac Gemini

5.450 ден.
Ново Zodiac Cancer Zodiac Cancer

Zodiac Cancer

5.450 ден.

Frog Prince

5.450 ден.

OWL COUPLE

11.500 ден.

DUCKS

5.450 ден. Нема на залиха