Signum Swan, Small :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Украс

Signum Swan, Small

7.450 ден.

Ова мало украсно парче е инспирирано од новото лого на Swarovski Swan. Дизајниран од Martin Zendron, изработен е од проѕирен кристал со 236 аспекти, главата и вратот на лебедот се обликувани за да формираат елегантно „S“ за Сваровски. Гледајќи кон иднината, со кренати крила и подготвени за полетување, овој грациозен дизајн ја слави уникатната изработка и наследството на брендот на модерен и софистициран начин. Предмет за декорација. Не е играчка. Не е погоден за деца под 15 години.


  • Шифра 5613254
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела
  • Димензија 5 cm x 2.8 cm x 3.6 cm

Можеби ќе ве интересира

Производи од истата категорија

ATLANTIC PUFFINS

12.500 ден. Нема на залиха
Ново Kris Bear Una Bear Kris Bear Una Bear

Kris Bear Una Bear

5.450 ден. Нема на залиха

SWAN COUPLE

18.000 ден. Нема на залиха

BALLERINA UNDER BELL JAR

12.500 ден. Нема на залиха

ZODIAC - MAJESTIC DRAGON

4.250 ден. Нема на залиха

OWL COUPLE

11.500 ден.

HEDGEHOG WITH APPLE

5.450 ден. Нема на залиха

Tortoise

21.000 ден.