CRYSTALLINE WINE GLASSES (SET OF 2) :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Украс

CRYSTALLINE WINE GLASSES (SET OF 2)

19.300 ден.

Нежни и елегантни овој сет од две чаши ќе го разубават секое ваше наздравување. Дизајнирани од Steven Weinberg. Не е играчка. Не е соодветно за деца под 15 години.


  • Шифра 1095948
  • Гаранција 24 месеци
  • Димензија 23.8 x 8.4 x 6.9 cm

Можеби ќе ве интересира

Производи од истата категорија

Ново Jungle Beats Butterfly Magnet, Violet, Small Jungle Beats Butterfly Magnet, Violet, Small

Jungle Beats Butterfly Magnet, Violet, Small

1.650 ден. Нема на залиха
Ново BELL JAR DISPLAY, SMALL BELL JAR DISPLAY, SMALL
Ново My Little Kris Bear Baby My Little Kris Bear Baby

MINERA DECORATIVE BOWL, MEDIUM

9.650 ден. Нема на залиха
Ново Bell Jar Display, large Bell Jar Display, large

Bell Jar Display, large

4.250 ден. Нема на залиха
Ново GARDEN TALES:CHERRY BLOSSOM GARDEN TALES:CHERRY BLOSSOM