Crystalline Ballpoint Pen, Dark Blue :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Пенкало

Crystalline Ballpoint Pen, Dark Blue

3.490 ден.

Crystalline пенкалото е исполнето со деликатно обработени Swarovski кристали користеќи за специјалната Crystalline техника. Може да биде внимателно одбран подарок за оние што ви значат.


  • Шифра 5351068
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Сина
  • Материјал Родиран