©    COPYRIGHT 2008  ROYAL HOUSE. ALL RIGHTS RESERVED        -        FOLLOW US
page counter
Со иновации уште од 1895, Swarovski секогаш бил посветен до перфекција во сите
аспекти на креативностa со кристалот. Цврсто посветена и на хуманитарните
вредности поставени од основачот Даниел Сваровски, компанијата е обврзана да
ја развива и подобрува благосостојбата на нивните вработени, заедницата и
средината преку сите свои активности.
Прославените, прецизно исечени кристални елементи станаа есенцијална
состојка на луксузот. Во голема разновисност на современите исечоци на боите
и текстурите ослободуваат  безгранична креативност. Радиско поигрување со
светлина, енергија и емоции, кристалот, создавач на сонови, е бесконечен извор на
инспирација.Взаемно корисна соработка со глумци, модели и дизајнери во сите
креативни полиња. Моќта на мешани емоции и будење на сетилата. Совршени, со
светлина исполнети, бесконечно различни кристали ја трансформираат
креативната визија во објект на посакување.
www.swarovski.com