©    COPYRIGHT 2008  ROYAL HOUSE. ALL RIGHTS RESERVED        -        FOLLOW US
page counter
Повеќе од 250 години постоење и 18 фамилијарни генерации на континуирано
водење на компанијата, со врвен квалитет, познат дизајн и бескпрекорна
функционалност, влијаеа на  “Villeroy & Boch” во светската класификација на
производители  на најквалитетен порцалан и кристал  ја заземе една од
водечките позиции.
Покрај линиите кои ги оплеменуваат сите области на домашното  живеење,
“Villeroy & Boch” паралелно развива и програми за опремување на
хотели и ресторани од висока категорија како и првокласен кетеринг со што
денешната врвна гастрономија не може да се замисли без овој производител.
www.villeroy-boch.com