©    COPYRIGHT 2008  ROYAL HOUSE. ALL RIGHTS RESERVED        -        FOLLOW US
page counter
WMF е светски познат бренд кој е усовршен за производство на кујнски, прибор, садови
и разни други кујнски помагала, како и садови за готвење.
Неговото 150 годишно постоење на пазарот придонело да се истакне како еден од
водечките брендови за изработка на производи од нерѓосувачки челик, а го има
воведено и Chromagan материјалот кој е нивна патентирана технологија.
Chromagan-от се одликува со висока издржливост, сјај, трајност и е далеку поотпорен
на гребнатини од обичниот нерѓосувачки челик.
WMF исто така нуди и специјални линии како Бистро колекциите кои се одликуваат
со необичен а сепак функционален дизајн, потоа ексклузивни линии изработени со
сребро и детски колекции.
www.wmf.com