Millenia necklace Octagon cut crystals, White, Rhodium plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ѓердан

Millenia necklace Octagon cut crystals, White, Rhodium plated

38.000 ден.

Водич за големина
  • Шифра 5599149
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела
  • Материјал Родиран
  • Тип на ланчиња Ѓердан
  • Димензија 36 cm