Insigne pendant Pavé, Cross, White, Rhodium plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ланче

Insigne pendant Pavé, Cross, White, Rhodium plated

9.790 ден.

Водич за големина
  • Шифра 5675577
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Сребрена
  • Материјал Родиран
  • Димензија минимална должина: 38 cm максимална должина: 45 cm
  • Тип на ланчиња Ланче со привезок