Нова колекција- Нова визија :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Нова колекција- Нова визија

Нова колекција- Нова визија

  • 14.04.2021

Колекција Еден

Базирано на сонот на Даниел Сваровски да создаде дијаманти за секоја жена, 'Науката на елеганцијата' овозможува несекојдневен изглед преку уникатни и несекојдневни дизајни.Сваровски 125 години има моќ постојано да се трансформира и обновува,но останувајќи верен на својот идентитет.Познат по своите беспрекорни идеи кои блескаат во светот на модата,науката,забавата,Сваровски влегува во една нова ера со нова визија.

 'Разбуди ги твоите соништа' е новот мото во светот на Сваровски во кој оживува фантастичната лабараторија на чудата.Вака нашиот креативен директор  Giovanna Englebert го создава новиот модерно-кристален начин на живеење, како работилница отворена за сите форми на креативност, повикувајќи не сите нас да ја покажеме својата уникатност и да учествуваме во создавањето на безбројни можности.Првиот приказ на лабараторијата на чудата оживува во првата колекција на Giovanna, Колекција број Еден.

   "Сакав да експериментирам со основната геометрија на кристалот,неговиот потенцијал како материјал.За мене првите скици на Даниел Сваровски беа крајната инспирација бидејќи ја открив магијата на неговите први пронајдоци и ја разбрав динамиката на неговиот сон да создадам нешто невидено за луѓето.Додека одам низ своето креативно патување, ја ценам моќта на накитот да се трансформира и сакав да создадам парчиња и визија за стил што и жените и мажите би можеле да го прифатат и да се чувствуваат пријатно со своето смело,посебно јас." - Giovanna Engelbert

Лабараторијата на чудата на Swarovski ја започнува својата работа со отварање на 28 продавници на клучни глобални локации.Почнувајќи од Галерија Милано на 23 февруари 2021 година, ќе се отворат уште 27 продавници во Северна Америка,Европа, Азија како и нови локации во Париз и Нујорк.Продавниците имаат за цел да го остварат сечиј сон, исполнети со цел спектар на бои,индивидуални предмети, накит, часовници,фигури и модни додатоци.