Bella Hadid- Новото лице на Swarovski :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Bella Hadid- Новото лице на Swarovski

Bella Hadid- Новото лице на Swarovski

  • 13.06.2022

Новата кампања на Swarovski ги отсликува многубројните страни на кристалот преку модната икона на новата генерација- Bella Hadid. Нејзиниот флуиден изглед претставува муза за новата кампања, истакнувајќи ги разиграноста и стилскиот став кон самоизразувањето кое што го менува изгледот на традицијата.

Замислени од креативната директорка Giovanna Engelbert и создадени од Mert Alas и Marcus Piggott, овие портрети ја доловуваат разновидната природа на кристалите преку различните изрази на стил.

Нашата нова кампања ги слави сите возрасти, полови и раси, одразувајќи ја различноста на нашите клиенти и нашата посветеност да поттикнеме позитивни промени.

Да и посакаме добредојде на Bella Hadid во нашиот свет на чудата и да продолжиме заеднички да ги остваруваме соништата!