Swarovski x Rosenthal Signum Колекција :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Swarovski x Rosenthal Signum Колекција

Swarovski x Rosenthal Signum Колекција

  • 15.06.2022

Ги прошируваме хоризонтите на кристалниот начин на живеење!

Кога уметноста ќе се сретне со имагинацијата, резултатот е незаборавен и магичен.Токму тоа се случи со Swarovski и Rosenthal Signum колекцијата.Дизајнирано од нашата креативна директорка Giovanna Engelbert и развиено од експертите за порцелан Rosenthal, секое парче е создадено за да ги истакне моментите на радост воедно нагласувајќи ја изработката и уникатноста на овие два иновативни брендови.

Инспирацијата за колекцијата е во уметничкото австриско движење од 19 век.Со модерен пристап кон уметноста и изработката се искомбинирани шарени и софистицирани парчиња во ретро футуристички изглед.

 " Со оваа колекција нудиме нов начин на украсување на Вашето секојдневие.Исто како што уживаме во накитот, сега ја имаме можноста да ја пренесеме радоста и во нашите домови преку оваа необична и уникатна колекција на порцелан која што ќе ги збогати и украси нашите маси." - Giovanna Engelbert