Orbita necklace, Octagon cut crystal, Multicolored :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ѓердан

Orbita necklace, Octagon cut crystal, Multicolored

11.500 ден.

Колекцијата Orbita дизајнирана од Giovanna Engelbert е прекрасен спој на бои и иновации.Ова ланче со својот механизам ќе ви овозможи различни комбинации. Искомбинирајте ja со накит од истата колекција за блескав впечаток.Инспиративен подарок за оние што ги сакате.

Водич за големина
  • Шифра 5600516
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Сина • Жолта
  • Тип на ланчиња Ѓердан
  • Димензија 4.1x2.1 cm
  • Материјал Комбинирани метали