Somnia set, Multicolored, Gold-tone plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Сет: Ѓердан и алка

Somnia set, Multicolored, Gold-tone plated

48.300 ден.


  • Шифра 5610981
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Златна
  • Димензија Ѓердан:60 cm Алка:16 cm
  • Материјал Комбинирани метали

Можеби ќе ве интересира

Производи од истата категорија

One Set, Multi-colored, Rose-gold tone plated

8,350 ден. Нема на залиха

Tahlia Set, Green, Gold-tone plated

8,350 ден. Нема на залиха

Tennis Deluxe Set, White, Rhodium plated

17,900 ден. Нема на залиха

Attract Round Set, White, Rhodium plated

5,800 ден. Нема на залиха
-30 % Treasure Pearl Set, White, Rhodium plated Treasure Pearl Set, White, Rhodium plated

Treasure Pearl Set, White, Rhodium plated

7,700 ден. 5,390 ден. Нема на залиха

Tennis Deluxe Mixed Set, White, Rhodium plated

12,900 ден. Нема на залиха
-30 % Twist Set, White, Rhodium plated Twist Set, White, Rhodium plated

Twist Set, White, Rhodium plated

8,350 ден. 5,845 ден.
Ново Tennis Deluxe V Mixed Set, White, Rhodium plated Tennis Deluxe V Mixed Set, White, Rhodium plated

Tennis Deluxe V Mixed Set, White, Rhodium plated

19,300 ден. Нема на залиха

Angelic Necklace Set, White, Rhodium plated

22,500 ден. Нема на залиха