Millenia ear cuff, Single, Asymmetrical, Set, White :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Обетки

Millenia ear cuff, Single, Asymmetrical, Set, White

12.900 ден.

Обетките од колекцијата Millenia дизајнирани од креативната директорка Giovanna Engelbert, со геометриски дизајн и минимална форма, даваат максимален впечаток и влијание.Инспиративен подарок за оние што ги сакате.


  • Шифра 5602846
  • Гаранција 24 месеци