BIRTHDAY PRINCESS MO, A.E. :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ново

Украс

BIRTHDAY PRINCESS MO, A.E.

3.850 ден.

Прославуваме 15 години постоење на нашиот сакан Мо. Изработен од 163 брусени кристали, самата фигура е покриена со околу 750 мали кристалчиња со Аурора Бореалис ефект. Круната и звончето се изработени во сјајна сребрена варијанта.


  • Шифра 5492750
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Црна
  • Димензија 4.6 x 2.8 x 4.2 cm

Можеби ќе ве интересира

Производи од истата категорија

Ново DREAMY THE ELEPHANT DREAMY THE ELEPHANT

DREAMY THE ELEPHANT

4.750 ден.

ZODIAC - MAJESTIC DRAGON

3.850 ден. Нема на залиха

STALLION

23.800 ден.

SWAN, LARGE

8.450 ден.

CUTE BUDDHA

6.450 ден. Нема на залиха
-30 % BIG BEN TOWER BIG BEN TOWER

BIG BEN TOWER

6.450 ден. 4.515 ден.
Ново BABY'S PACIFIER BABY'S PACIFIER

BABY'S PACIFIER

1.850 ден. Нема на залиха