BIRTHDAY PRINCESS MO, A.E. 2020 :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ново

Украс

BIRTHDAY PRINCESS MO, A.E. 2020

3.850 ден.

Прославуваме 15 години постоење на нашиот сакан Мо. Изработен од 163 брусени кристали, самата фигура е покриена со околу 750 мали кристалчиња со Аурора Бореалис ефект. Круната и звончето се изработени во сјајна сребрена варијанта.


  • Шифра 5492750
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Црна
  • Димензија 4.6 x 2.8 x 4.2 cm

Можеби ќе ве интересира

Производи од истата категорија

ZODIAC - MAJESTIC DRAGON

3.850 ден. Нема на залиха
-50 % RACCOON RACCOON

RACCOON

7.700 ден. 3.850 ден.

OWL COUPLE

9.650 ден.

ANTHIAS FISH

19.300 ден. Нема на залиха

ZODIAC - DECISIVE ROOSTER

3.850 ден. Нема на залиха
Ново BLUE JAY BLUE JAY

BLUE JAY

6.450 ден.

BIRTHDAY PRINCESS MO, MINI, A.E. 2020

1.850 ден. Нема на залиха

KITTEN

3.850 ден.

SWAN, LARGE

8.450 ден.