Dextera ear cuff, White, Mixed metal finish :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ново

Обетки

Dextera ear cuff, White, Mixed metal finish

9.950 ден.


  • Шифра 5615735
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Златна • Сребрена • Жолта
  • Материјал Родиран • Позлата
  • Димензија 3.10 cm x 2 cm
  • Тип на обетки Кратки обетки