Harmonia pendant, Oversized crystals, Yellow, Gold-tone plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ѓердан

Harmonia pendant, Oversized crystals, Yellow, Gold-tone plated

9.450 ден.

Водич за големина
  • Шифра 5616514
  • Гаранција 24 месеци
  • Тип на ланчиња Ѓердан
  • Димензија 75 cm x 3.1x2.2 cm
  • Материјал Позлата
  • Боја Златна • Жолта