Lucent ballpoint pen, Purple, Gold-tone plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Пенкало

Lucent ballpoint pen, Purple, Gold-tone plated

4.250 ден. 2.975 ден. -30%


  • Шифра 5618148
  • Гаранција 24 месеци
  • Димензија 13 cm x 1 cm
  • Боја Златна • Виолетова
  • Материјал Комбинирани метали