Millenia necklace, Square cut crystals, Yellow, Gold-tone :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ѓердан

Millenia necklace, Square cut crystals, Yellow, Gold-tone

30.000 ден. 21.000 ден. -30%

Водич за големина
  • Шифра 5609705
  • Гаранција 24 месеци
  • Тип на ланчиња Ѓердан
  • Димензија 36 - 40 cm
  • Боја Златна • Кафеава
  • Материјал Комбинирани метали