Chroma hoop earrings, Pyramid cut crystals, Yellow, Gold :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Обетки

Chroma hoop earrings, Pyramid cut crystals, Yellow, Gold

16.000 ден.


  • Шифра 5613722
  • Гаранција 24 месеци
  • Димензија 4.5 cm x 1 cm
  • Материјал Позлата
  • Боја Златна • Жолта
  • Тип на обетки Кругови