Ortyx necklace Pyramid cut, Gray, Ruthenium plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ѓердан

Ortyx necklace Pyramid cut, Gray, Ruthenium plated

25.000 ден.

Водич за големина
  • Шифра 5613682
  • Гаранција 24 месеци
  • Димензија 36cm/38 cm x 1 cm
  • Боја Црна
  • Тип на ланчиња Кратко ланче (Чокер)
  • Материјал Комбинирани метали