Baby Animals Cheeky the Monkey :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Украс

Baby Animals Cheeky the Monkey

6.290 ден.

Носејќи симпатична шапка, насмеаниот мајмун Чики е изработен со 281 аспект на кафеав, јасен и црн кристал. Ова весело животинче кое претставува радост и забава, би бил шармантен подарок за саканата личност.Предмет за декорација. Не е играчка. Не е погоден за деца под 15 години.


  • Шифра 5619227
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Црна • Жолта • Кафеава
  • Димензија 3.6 cm x 2.65 cm x 3.2 cm

Можеби ќе ве интересира

Производи од истата категорија

-20 % My Little Kris Bear Picture Holder My Little Kris Bear Picture Holder

My Little Kris Bear Picture Holder

8.290 ден. 6.632 ден.
Ново Chubby Cats Pink Cat Chubby Cats Pink Cat

ZODIAC - GRACIOUS RABBIT

5.490 ден. Нема на залиха
-30 % Asian Symbols Rabbit Asian Symbols Rabbit

Asian Symbols Rabbit

10.900 ден. 7.630 ден.

Jungle Beats Yellow Parakeet Lechee

8.290 ден. Нема на залиха

ANNIVERSARY MOUSE, ANNUAL EDITION

9.650 ден. Нема на залиха
Ново Zodiac Aries Zodiac Aries

Zodiac Aries

6.290 ден.

Kris Bear Lucky Charm

6.290 ден. Нема на залиха
Ново Kris Bear Always Together Kris Bear Always Together
Ново Zodiac Pisces Zodiac Pisces

Zodiac Pisces

6.290 ден.