Millenia necklace, Oversized crystals, Octagon cut, Green :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ѓердан

Millenia necklace, Oversized crystals, Octagon cut, Green

35.000 ден.

Водич за големина
  • Шифра 5598261
  • Гаранција 24 месеци
  • Тип на ланчиња Ѓердан
  • Димензија 36 cm/39 cm x 2 cm
  • Материјал Позлата
  • Боја Златна • Зелена