Orbita necklace, Octagon cut, Multicolored, Gold-tone plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ланче

Orbita necklace, Octagon cut, Multicolored, Gold-tone plated

8.750 ден.

Водич за големина
  • Шифра 5640256
  • Гаранција 24 месеци
  • Димензија минимална должина: 38cm максимална должина: 41cm
  • Материјал Позлата
  • Тип на ланчиња Ланче со привезок
  • Боја Златна • Сина • Жолта • Зелена