Gema necklace Mixed cuts, White, Rhodium plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ѓердан

Gema necklace Mixed cuts, White, Rhodium plated

25.000 ден.

Водич за големина
  • Шифра 5639327
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Сребрена
  • Материјал Родиран
  • Тип на ланчиња Ѓердан
  • Димензија 36 cm/40 cm x 1 cm