Matrix hoop earrings Heart, Large, White, Rhodium plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Обетки

Matrix hoop earrings Heart, Large, White, Rhodium plated

20.000 ден.


  • Шифра 5647591
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела
  • Материјал Родиран
  • Димензија должина: 4.6 cm ширина: 4.8 cm
  • Тип на обетки Кругови