Volta pendant Bow, Large, White, Rhodium plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ланче

Volta pendant Bow, Large, White, Rhodium plated

12.500 ден.

Водич за големина
  • Шифра 5647561
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Сребрена
  • Димензија минимална должина:65 cm максимална должина: 75cm ширина на привезок:4cm
  • Тип на ланчиња Ланче со привезок