Volta set Bow, White, Rose gold-tone plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Сет: Ланче и обетки

Volta set Bow, White, Rose gold-tone plated

15.000 ден.


  • Шифра 5661680
  • Гаранција 24 месеци
  • Димензија должина:38 cm
  • Боја Златна
  • Материјал Розе позлата