Millenia hoop earrings Octagon cut, Green, Gold-tone plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Обетки

Millenia hoop earrings Octagon cut, Green, Gold-tone plated

11.500 ден.

Овие извонредни Millenia обетки се направени од позлатени синџири и имаат издигнат поединечен октагонален сет од зелени кристали прицврстени со помош на софистицираната пронг техника. Носете ги заедно со ланчето Millenia за комплетен изглед. Инспиративен подарок за оние што ги сакате.


  • Шифра 5671253
  • Гаранција 24 месеци
  • Димензија 2.8 x 3.2 cm
  • Материјал Позлата
  • Боја Златна • Зелена
  • Тип на обетки Кругови