Crystalline Nova Ballpoint Pen, White, Chrome Plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Пенкало

Crystalline Nova Ballpoint Pen, White, Chrome Plated

3.250 ден.

Crystalline Nova пенкалото е исполнето со илјадници кристали користеќи за специјалната Crystalline техника. Може да биде внимателно одбран подарок за оние што ви значат.


  • Шифра 5534324
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела
  • Материјал Родиран