Crystalline Nova Ballpoint Pen, Gold tone, Rose-gold tone plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Пенкало

Crystalline Nova Ballpoint Pen, Gold tone, Rose-gold tone plated

3.990 ден.

Crystalline Nova пенкалото е исполнето со илјадници кристали користеќи за специјалната Crystalline техника. Може да биде внимателно одбран подарок за оние што ви значат.


  • Шифра 5534329
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Златна
  • Материјал Розе позлата