Crystalline ballpoint pen Star, Blue, Chrome plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Пенкало

Crystalline ballpoint pen Star, Blue, Chrome plated

4.250 ден.

Пополнете ги датумите во вашиот дневник за 2024 година користејќи го ова блескаво кристално хемиско пенкало. Дизајнот на годишното издание се одликува со хромирана буре со осум фацетирани страни, во знак на октагонално лого на Сваровски. Благодарение на препознатливата Crystalline техника, тоа е исполнето со преку 400 кристали во светло сина боја и вклучува механизам за вртење за лесна употреба. За посебен допир, пенкалото е комплетирано со приврзок ѕвезда, изработена од пет кристали и со 2024 врежана на задната страна. Прекрасен подарок за прославување на годината што претстои.


  • Шифра 5669929
  • Гаранција 24 месеци
  • Димензија 14.5 x 0.8 cm
  • Боја Сина