Constella necklace Mixed round cuts, Green, Gold-tone plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ново

Ѓердан

Constella necklace Mixed round cuts, Green, Gold-tone plated

13.900 ден.

Водич за големина
  • Шифра 5680551
  • Гаранција 24 месеци
  • Тип на ланчиња Ѓердан
  • Димензија минимална должина: 36 cm максимална должина: 41 cm
  • Материјал Позлата
  • Боја Златна • Зелена