Swarovski Iconic Swan Pendant, Multi-colored, Rhodium plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ланче

Swarovski Iconic Swan Pendant, Multi-colored, Rhodium plated

5.450 ден.

Како симбол на грациозност и чистина, лебедот претставува идеален, претпознатлив, знак на Swarovski. Колекцијата iconic Swan e производ на долгогодишно искуство, уметност и техника во обработка на кристали. Инспиративен подарок за оние што ги сакате.

Водич за големина
  • Шифра 5512095
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Бела • Сина
  • Материјал Родиран
  • Димензија 38/2X1.5 CM
  • Тип на ланчиња Ланче со привезок