Swarovski Iconic Swan Pendant, Black, Rhodium plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ланче

Swarovski Iconic Swan Pendant, Black, Rhodium plated

4.750 ден.

Како симбол на грациозност и чистина, лебедот претставува идеален, претпознатлив, знак на Swarovski. Колекцијата iconic Swan e производ на долгогодишно искуство, уметност и техника во обработка на кристали. Инспиративен подарок за оние што ги сакате.

Водич за големина
  • Шифра 5347330
  • Гаранција 24 месеци