Нова колекција - Свет на фантазија :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Нова колекција - Свет на фантазија

Нова колекција - Свет на фантазија

  • 15.04.2023

Добредојдовте во уметничкиот впечатлив израз на екстраваганцијата каде што блескавите кристали оживуваат во смели шик портрети кои предизвикуваат љубопитност. Во овој простор креативноста не познава граници, а накитот повторно е поставен во нов свет на фантазија кој мора да се сподели.

                                     


Градината со извонредни цвеќиња оживува во блескави комбинации и неочекувани бои кои се расплетуваат пред вашите очи. Секој цвет е прецизно изработен покажувајќи ја нашата експертиза за детали и моќ да не воведе во земјата на чудата.
GEMA
Oваа сезона колекцијата Gema е со нова визија надградувајќи се на веќе познатите апстрактни цветни мотиви. Најразлични форми на кристали во впечатливи бои се соединуваат меѓу себе создавајќи извонредни формации кои мора да ги обожавате.