Sublima pendant Round cut, Multicolored, Ruthenium plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Ланче

Sublima pendant Round cut, Multicolored, Ruthenium plated

13.900 ден.

Водич за големина
  • Шифра 5692112
  • Гаранција 24 месеци
  • Димензија минимална должина: 38 cm максимална должина: 45 cm
  • Боја Црна • Сина • Зелена
  • Тип на ланчиња Ланче со привезок