Crystal Shimmer Ballpoint Pen, Black :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Пенкало

Crystal Shimmer Ballpoint Pen, Black

2.250 ден.

Crystal Shimmer пенкалото е исполнето со Swarovski кристали користеjќи специјална техника. Може да биде внимателно одбран подарок за оние што ви значат.


  • Шифра 5595667
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Црна
  • Материјал Комбинирани метали