Crystal Shimmer Ballpoint Pen, Silver tone, Chromed plated :: Royal House
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Пенкало

Crystal Shimmer Ballpoint Pen, Silver tone, Chromed plated

2.950 ден.

Crystal Shimmer пенкалото е исполнето со Swarovski кристали користеjќи специјална техника. Може да биде внимателно одбран подарок за оние што ви значат.


  • Шифра 5595672
  • Гаранција 24 месеци
  • Боја Сребрена
  • Материјал Комбинирани метали